IndeksCalendarFAQPencarianAnggotaGroupPendaftaranLogin

Share | 
 

 Sing Nduwih Omah ndi iki...???

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
must joyo

avatar

Jumlah posting : 3
Join date : 01.12.08
Lokasi : Batavia Rumit

PostSubyek: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   10th December 2008, 10:09

Nuwun Sewu Cak... aku mampir... Soale wingi wis diseneni jare gak tau sambang. iki tak sambangi.
Tak gawakno suket alang2 ayo, sopo sing gelem....?

Tapi sepurane gak sempat dodol tenong nang kene. sek ndandani omah.
Wingi diancam karo wong jepang kate di bom.....!!!! 54 kaplok
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://www.djerugangsiji.co.cc
MOPRAD
Mahasiswa / i
Mahasiswa / i
avatar

Jumlah posting : 133
Join date : 30.11.08

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   10th December 2008, 10:45

must joyo wrote:
Nuwun Sewu Cak... aku mampir... Soale wingi wis diseneni jare gak tau sambang. iki tak sambangi.
Tak gawakno suket alang2 ayo, sopo sing gelem....?

Tapi sepurane gak sempat dodol tenong nang kene. sek ndandani omah.
Wingi diancam karo wong jepang kate di bom.....!!!! 54 kaplok

sing nduwe omah se kulakan brambang nang riyadh
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mboklist
Orang Lapangan
Orang Lapangan
avatar

Jumlah posting : 210
Join date : 30.11.08
Age : 36
Lokasi : Nyapu latar...

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   10th December 2008, 11:32

sing nduwe warung sik kulakan lombok nang belgium...
kulakan kecambah. .nang Amsterdam..
pokok'e pesawat e nggak mbledos ban e..
mene pasti wes teko..
monggo... dienteni aja..
sambil .. mimik mimik mimik
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://listi81.multiply.com
Jeepunc
Pemilik Warung
Pemilik Warung
avatar

Jumlah posting : 518
Join date : 30.11.08
Lokasi : di warung ini

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   10th December 2008, 12:15

must joyo wrote:
Nuwun Sewu Cak... aku mampir... Soale wingi wis diseneni jare gak tau sambang. iki tak sambangi.
Tak gawakno suket alang2 ayo, sopo sing gelem....?

Tapi sepurane gak sempat dodol tenong nang kene. sek ndandani omah.
Wingi diancam karo wong jepang kate di bom.....!!!! 54 kaplok

wes di templekno nang tembok durung banner e warung iki ???

awas durung, tak bom temenan 47
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://nawakewed.the-up.com
wondogitu
Mahasiswa / i
Mahasiswa / i
avatar

Jumlah posting : 118
Join date : 30.11.08
Lokasi : pancet ae nokos nendes kombet

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   10th December 2008, 14:02

must joyo wrote:
Nuwun Sewu Cak... aku mampir... Soale wingi wis diseneni jare gak tau sambang. iki tak sambangi.
Tak gawakno suket alang2 ayo, sopo sing gelem....?

Tapi sepurane gak sempat dodol tenong nang kene. sek ndandani omah.
Wingi diancam karo wong jepang kate di bom.....!!!! 54 kaplok

sek melok kontes tari malangan ndek gonong fuji,,,,, 50 50 50
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tom_mad
Anak Sekolahan
Anak Sekolahan
avatar

Jumlah posting : 103
Join date : 01.12.08

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   11th December 2008, 02:05

sing duwe warung singitan tok...
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
mboklist
Orang Lapangan
Orang Lapangan
avatar

Jumlah posting : 210
Join date : 30.11.08
Age : 36
Lokasi : Nyapu latar...

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   11th December 2008, 03:08

sing nduwe warung.... lek awan ngeneki gak ono rekk....
wes.. ngopi-o Sak wareg e..
gedang goreng di mangsa sak kuatmu..
entek-entekno..
ora usah mbayar..
sing due warung nggak onok...
pingin makan opo ae... gratiss rekkk
35 35 35 35 35 35 35
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user http://listi81.multiply.com
MOPRAD
Mahasiswa / i
Mahasiswa / i
avatar

Jumlah posting : 133
Join date : 30.11.08

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   11th December 2008, 08:57

tom_mad wrote:
sing duwe warung singitan tok...

wedi kenek tulup mad....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
tom_mad
Anak Sekolahan
Anak Sekolahan
avatar

Jumlah posting : 103
Join date : 01.12.08

PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   11th December 2008, 23:31

MOPRAD wrote:
tom_mad wrote:
sing duwe warung singitan tok...

wedi kenek tulup mad....


sopo rek nulup2....
Kembali Ke Atas Go down
Lihat profil user
Sponsored content




PostSubyek: Re: Sing Nduwih Omah ndi iki...???   

Kembali Ke Atas Go down
 
Sing Nduwih Omah ndi iki...???
Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
 :: Lounge Room-
Navigasi: